Подія, яка сталася 17 січня цього року о 9.20 год. схвилювала медиків і відвідувачів 2-ої міської поліклініки.

 

В холі ІІІ поверху раптово втратив свідомість і впав мужчина віком 56 років.

Зразу ж до нього підбігли лікарі і медичні сестри денного стаціонару, який розміщений на цьому ж поверсі: І.Мілявська, В.Сіра, М.Галімурка. Через декілька хвилин до них приєдналися лікар кабінету невідкладної допомоги В.Луцюк та медична сестра О.Ярема.

У зв’язку із ознаками клінічної смерті негайно розпочато реанімаційні заходи: Закритий масаж серця, штучне дихання за допомогою дихального апарату, довенне введення лікарських засобів для відновлення серцевої діяльності.

Активну участь у проведенні реанімації прийняв лікар-анестезіолог одного із закладів охорони здоров’я О.Левчук, який на той час перебував в поліклініці як пацієнт.

О 9.45 прибула бригада швидкої медичної допомоги №23 на чолі з лікарем М.Литвин. Після проведення неодноразової дефібриляції вдалося відновити синусовий ритм серця і пацієнт був евакуйований в стаціонарний заклад.

Як ми з’ясували, в стаціонарі пацієнту негайно було проведено коронарографію і стентування коронарних артерій. Стан його здоров’я значно покращився.

Адміністрація 2-ої міської поліклініки висловлює щиру подяку всім медичним працівникам, які прийняли участь у шляхетній справі спасіння людини.

 

БАЖАЄМО ВСІМ МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я!!!


вверх
Всі права захищені © 2010-2021